Han filmer sin ekskæreste i amok-rus, da hun pludselig vælger at styre bilen lige mod ham i raseri. Heldigvis ender det ikke fatalt.

»Selv helvede har ikke så meget raseri som en forsmået kvinde,« skrev William Congreve tilbage i 1697.

Men når man ser denne video, virker observationen pludselig eviggyldig.

I hvert fald har den ukendte rapper Ray "Young Wild" Young filmet sin kæreste gå amok efter at forholdet er blevet lagt på is.

Hun lægger forholdsvis roligt ud med at ridse hans bil, men kravler derefter tilbage i sin bil og roder lidt på bagsædet. Kort tid efter kommer hun tilbage med, hvad Ray Young kalder ”noget, hun kan smadre vinduer med”.

Og det er lige præcis, hvad hun går op til hans hus og gør.

Men det hele er dog først ved at ende grueligt galt, da han trækker ud på gaden for at filme skaderne. For mens han filmer bagenden på sin ridsede bil, gasser hun op i sin kæmpestore Mercedes og smadrer ind i hans bil med fuldt drøn – lige hvor han stod for blot få sekunder siden.

Ifølge Ray Young var der tale om mordforsøg, men kæresten har endnu ikke givet sin side af sagen.

Derfor er det heller ikke til at sige med sikkerhed, hvad der er gået forud for den voldsomme reaktion. Men ifølge Ray Young beskylder hun ham for at misbruge og chikanere hende, hvilket han afviser.

I videoen fortæller han, at de har to verserende sager i retten, hvor hun angiveligt skulle have trukket sine beskyldninger tilbage efterfølgende.