Nogle skiller sig ud med en piercing i næsen eller øjenbrynet, andre får lavet tatoveringer rundt omkring på kroppen.

Og så er der dem, der går til ekstremerne. For eksempel den 21-årige australier Ethan Bramble, som har fået lavet flere end 40 modifikations-indgreb på sin krop - foruden omkring 150 tatoveringer.

Ethan Bramble for et par år siden og i dag.

Allerede som 11-årig fik han lavet ‘stretch’ i øreflipperne, og siden har han ikke set sig tilbage. Bare for at nævne et par stykker af dem har han fået splittet sin tungespids i to, han har fået skåret sine ører op, han har tatoveret sine øjenæbler sorte og han har fået lavet adskillige ar i ansigtet.

»Især piger kommer hen til mig på gaden og spørger: ‘Hvorfor? Bare hvorfor?’,« siger han til australske News.com.au og fortsætter:

»Så spørger jeg: ‘Hvorfor farver du dit hår? Hvorfor tager du makeup på om morgenen, og hvorfor maler du dine negle?’ Det handler om, hvordan man gerne vil se ud, og jeg har altid været stærk tilhænger af, at man ikke skal dømme andre på deres udseende.«

Han fortæller, at den sværeste modifikation, han har gennemgået, var splittet i hans tunge. Han kunne stort set ikke spise og drikke i fem dage efterfølgende og måtte injicere antibiotika med en kanyle.

»Det var fem dage nær døden. Man skal sove i oprejst tilstand og have et håndklæde, fordi man konstant savler. Hvis man ligger ned, kan man blive kvalt i sit eget spyt og blod og dø. Det var bestemt ikke en sjov oplevelse,« fortæller han.

Tatoveringerne i øjenæblerne var også en 'surrealistisk følelse', og selv den mindste forkerte bevægelse kunne have gjort ham blind. Men han fortryder intet.

»Resultatet er 100 procent pinslerne værd, hvis du er engageret i det,« som han siger.

Ethan Bramble fortæller, at der umiddelbart kun er få kropsdele, han ikke har i sinde at modificere.

»Jeg har gjort alt, der appellerer til mig, og jeg er glad for min penis. Så jeg kommer nok ikke til at få skåret den op på langs,« siger han og tilføjer, at brystvorterne sandsynligvis også får lov til at blive siddende, hvor de er.

Ethan Bramble har også fået fjernet sin navle i en procedure, hvor hans mave blev skåret op. Han kunne se sine egne indvolde imens.

Hvis du er interesseret i Ethan Brambles mange modifikationer kan du følge ham på Instagram ligesom knap 53.000 andre brugere.