- Håber, at den Christiansborg-journalist som vi vækkede her før morgenens samråd, havde en hyggelig fest i går, skriver socialdemokraten Trine Bramsen på sin Twitter-profil. En af festdeltagerne til den årlige fest mellem politikere og journalister på Christiansborg har angiveligt haft lidt svært ved at holde den forudgående festmåltid indenbords.
- Håber, at den Christiansborg-journalist som vi vækkede her før morgenens samråd, havde en hyggelig fest i går, skriver socialdemokraten Trine Bramsen på sin Twitter-profil. En af festdeltagerne til den årlige fest mellem politikere og journalister på Christiansborg har angiveligt haft lidt svært ved at holde den forudgående festmåltid indenbords. Foto: Trine Bramsen

S-politiker fandt sovende journalist i udvalgsværelse

En sovende journalist og opkast på en ministerstol. Den årlige fest for presse og politikere på Christiansborg gik ikke stille for sig.

Da socialdemokraten Trine Bramsen mødte op på arbejde i Folketinget torsdag morgen, fandt hun en sovende journalist og bræk på ministerens stol.

Det fortæller hun selv på Twitter, hvor hun også har lagt et billede ud af den forulempede stol.

- Håber, at den Christiansborg-journalist som vi vækkede her før morgenens samråd, havde en hyggelig fest i går, skriver hun.

Trine Bramsen fandt journalisten i udvalgslokalet for udlændinge- og integrationspolitik.

I en af stolene sad en sovende journalist, og i en af stolene var der opkast på det pæne betræk. Begge dele efterladenskaber efter den våde fest mellem politikere og journalister.

Det viste sig senere, at det var BT-journalist Thomas Nørmark Krog, der havde lagt sit noget utraditionelle visitkort på stolen.
Han har nu undskyldt overfor Trine Bramsen, presselogen på Christiansborg og justitsminister Morten Bødskov.

- Det er frygtelig, frygtelig pinligt, fastslog Krog, da han var vendt tilbage til arbejdet og sin egen stol.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.