Se videoen længere nede i artiklen.
Se videoen længere nede i artiklen. Foto: Screendump

Afsløret på video - nu går optagelserne verden rundt

Forestil dig, at du har bedt et andet menneske om at passe på det, som du holder mest af i verden.

Forestil dig så, at du opdager, at det menneske mishandler det, som du holder af.

Det har et russisk forældrepar måtte gennemleve, da de så en overvågningsvideo med deres babysitter, som mishandlede deres ni-måneder gamle baby. Episoden af modbydeligheden går nu verden, fortæller The Sun.
 
Forældrene fra Krasnoyarsk i det centrale Rusland var gentagne gange kommet hjem og havde fundet deres lille baby grædende.

Da de spurgte deres ældre børn, bekræftede de forældrenes mistanke: At barnepigen slog babyen, når forældrene ikke var hjemme.

Da forældrene konfronterede deres barnepige, som havde arbejdet for parret i årevis, afviste hun anklagerne med henvisning til, at babyen græd fordi parret havde forkælet det. Forældrene valgte derfor i skjul at overvåge babysitteren.

Optagelserne viser, hvordan babysitteren både slår og sparker babyen ligesom hun prøver at få barnet til at stoppe med at græde ved at lægge et tæppe hen over barnet.

BABYVOLD1 FACEBOOK


Forældrene kontaktede efterfølgende politiet, og barnepigen kan nu se frem til enten at betale en bøde på godt 4000 kroner eller gå tre måneder i fængsel.

Her kan du se, hvordan babysitteren mishandler den ni-måneder gamle baby (ADVARSEL: STØDENDE BILLEDER)


SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.