Se med fra 3.10 minutter inde i videoen, hvor de to fødselarer får jaget en skræk i livet.

- Om jeg så skal bruge resten af mit liv på det, så skal det her hævnes, siger norske Line Krogstadnes, der forleden blev udsat for en syg spøg af to kammerater.

Line Krogstadnes og Janne Elstad fyldte begge 40 år, og veninderne skulle holde deres runde fødselsdag sammen i et forsamlingshus. Men da de kom for at pynte festlokalet, havde to af deres kammerater, Ole-Christian Olsen og Torstein Rodahl, sørget for en uhyggelig overraskelse til fødselarerne, fortæller norske Helgeland Arbeiderblad

De to spasmagere vidste, at fødselarerne begge er nemme at skræmme, og at de elsker spøgelseshistorier. Forsamlingshuset, de skulle fejre fødselsdag i, ligger endda tæt på en gammel tysk bunker, så fødselarerne havde allerede talt om, at der kunne være spøgelser.

- Det var helt perfekt. Vi havde det utrolig sjovt, mens vi stillede det hele op. Vi har faktisk brugt to aftener og forberedt os i timevis for 27 sekunders ren fryd. Og det var det hele værd, siger Ole-Christian Olsen.

Se videoen der går verden rundt: Her lykkes edderkoppe-joke lidt for godt

Kvinderne skulle få en fødselsdag, de aldrig vil komme til at glemme. Og det fik de...

Ole-Christian Olsen og Torstein Rodahl havde bevæbnet sig med bl.a. fiskesnøre, gaffatape, balloner, en trehjulet cykel og en lille lyserød spilledåse og skabt en scene fra den ondeste skrækfilm, man kan forestille sig.

Se også: Går verden rundt: Se klovnen der får nakkehårene til at rejse sig

Da Janne Elstad og Line Krogstadness kom ind i det halvmørke festlokale, begyndte løjerne. Nogle vinglas blev knust. Derefter åbnede spilledåsen af sig selv og sendte musik ud i rummet. Pludselig hørtes også en barnelatter, og et lille uhyggeligt væsen, filmkendere vil genkende fra 'Saw'-gyserfilmene, kom kørende ind i rummet på en trehjulet cykel.

På det tidspunkt var de to kvinders bange anelser gået over i ren dødsangst. De skreg og løb for livet. Men døren, de netop var kommet ind ad, var gået i baglås. Eller det vil sige - en 'medskyldig' havde låst den udefra.

De to kvinder skreg rædselslagne og forsøgte at smadre døren, så de kunne komme ud, da en af spasmagerne satte trumf på den onde spøg ved at gå imod dem - klædt i sort og en maske - med en tændt motorsav.

Netop i det sekund, hvor pigerne troede, at alt håb var ude, blev døren låst op, og det åbenbares, at det hele var en spøg. Den ene løb ud, og den anden segnede nærmest på dørtrinnet, hvor hun lå og rystede, inden hun kunne se spøgefuglene i øjnene.

- Jeg var følelsesløs fra halsen og ned. Jeg blev bare liggende. Jeg kunne hverken grine eller sige noget. Jeg var dødsens angst og bare taknemmelig for, at det hele var ovre, og at jeg levede, siger Line Krogstadness.

- Det var så fælt, siger Janne Elstad og indrømmer, at spøgen også var ret genialt fundet på.

- Det var så ubehageligt. Det var slet og ret grusomt. Jeg følger med i Åndernes Magt i fjernsynet, og jeg troede, at jeg elskede sådan nogle ting. Da vi hørte lyden af knust glas, tænkte jeg: 'Nu sker det for mig'. Det var så virkeligt. Og så begyndte spilledåsen at spille, og jeg tænkte: 'Åhh gud, åhh gud, jeg må ud herfra'.

Se også: Verdens (måske) uhyggeligste to minutter: Se gyseren der går verden rundt - hvis du tør!

- Her bagefter er jeg lidt skuffet over, at jeg blev så bange. Vores reaktion må have været sjov for dem, der fandt på det. Det er en ære, at de har lavet sådan noget til os, men lige da det skete var det overhovedet ikke sjovt. Jeg kan grine nu, men det gjorde jeg virkelig ikke på dét tidpsunkt. Det er helt sygt, hvor virkeligt, det var. Jeg fattede slet ikke på noget tidspunkt, at vi blev narret.

Fødselarerne kom sig over chokket og fik holdt deres store fest, hvor gæsterne blev underholdt med videoen af hele den onde spøg.

- Vi grinede så tårerne trillede. Det var sjovt. Bagefter, understreger Line Krogstadnes.

De to spasmagere var meget tilfredse med deres vellykkede spøg. Og der er ingen anger at spore.

- Vi er glade for, at de blev så bange, griner Ole-Christian Olsen.

- Jeg elsker specielt, at Line kollapsede på gulvet. Det er ikke nemt at filme, når nogen har det så forfærdeligt, men jeg grinede så tårerne løb. Det er derfor, kameraet ryster.

- Det er det sjoveste, jeg nogensinde har lavet, lyder det fra Torstein Rodahl.

Spøgen har dog givet en lille smule bagslag. Line og Janne pønser nu på den ultimative hævn, og deres kammerater kan fremover aldrig føle sig sikre på deres fødselsdage.