Efter biluheldet kunne hunden Bears ejere ikke finde ham igen. I uger ledte de efter ham. Til sidst opgav de håbet. Men et heldigt tilfælde vendte op og ned på det hele, og for nylig blev ejere og hund genforenet efter to og et halvt års adskillelse.

En video af den rørende genforening er siden blevet lagt på Facebook af Stephanie Burke Sparks fra Marietta, Georgia i USA, der sammen med sin mand, Billy, fandt hunden løbende rundt på en losseplads for lidt over et år siden.

Hunden havde en blå bandana om halsen, da de først fik øje på ham, og de tænkte, at han måske var stukket af hjemmefra. Men hunden lod dem ikke komme tæt på.

Det næste år brugte Stephanie Burke Sparks og hendes mand derfor på at vinde hundens tillid. De mødte jævnligt op på lossepladsen med mad til hunden, som de gav navnet Cornbread.

I søndags lykkedes det dem endelig at fange hunden, som de tog med hen på en dyreklinik.

Der fandt dyrelægen ud af, at hunden havde en mikrochip, og takket være den lykkedes det klinikken at finde hundens ejere.

Løb væk efter biluheld

Hunden, der rigtigt hedder Bear, var involveret i et biluheld sammen med sin ejer i juli 2013. Bear løb væk fra ulykkesstedet og vendte aldrig tilbage.

Hundens ejere ledte længe efter ham. De delte sedler med hans billede ud, og de besøgte flere dyreinternater i deres søgen efter ham. Men intet, de gjorde, gav pote, og til sidst opgav de at finde deres elskede hund.

Overraskelsen var derfor stor, da de i weekenden blev kontaktet af Stephanie Burke Sparks.

På Facebook skriver Stephanie Burke Sparks dog, at det også var hårdt for hende at tage afsked med Bear, som hun var blevet glad for.

»I dag er en bittersød dag for os. Jeg forelskede mig i ham (hunden, red.), og jeg planlagde i al hemmelighed at beholde ham (det må du bare ikke sige til mig mand),« skriver hun og tilføjer:

»Men vi har altid sagt, at det ville være en drøm, hvis han havde en microchip og ejere, der elskede ham og ledte efter ham.«

Hunden Bear blev derfor mandag genforenet med sin familie.