Da amerikanske Landon McDowell i weekenden var på alligatorjagt i South Carolina, fik han en fangst hjem, han ikke lige have regnet med.

Han fik sammen med resten af jagtholdet en enorm alligator i 'nettet'. Her ses det enorme rovdyr hos Myrtebeachonline, fortæller Washington Post.

Dyret blev målt til godt fire meter og med en kampvægt på mere end 360 kg. Alligatoren var så enorm, at der ikke var plads til den i Landon McDowells fem meter lange båd. I stedet måtte han tilkalde sin bror, hvis båd på seks meter havde plads til det kæmpen. McDowell blev mødt af flere familiemedlemmer, da holdet gik i land efter jagten, og de var målløse, da de så 'uhyret'.

»De tabte kæben, da de så den. De havde ingen anelse om, at der svømmede sådan noget rundt i floden, hvor de svømmede og tog bad,« fortæller han.

Her ses 16-årige Gavin McDowell ved siden af den enorme alligator, som han hjalp sin far og resten af jagtholdet med at fange i Waccamaw River.
Her ses 16-årige Gavin McDowell ved siden af den enorme alligator, som han hjalp sin far og resten af jagtholdet med at fange i Waccamaw River. Foto: Landon McDowell
Vis mere

Landon McDowell spottede første gang dyret, da det kiggede op over vandoverfalden i Waccamaw-floden.

»Normalt ville en alligator forsøge at flygte, når man får den på krogen, men da jeg fik den på krogen, forsøgte den ikke at flygte,« fortæller han over for Sun News. Landon McDowell forsøgte af al kraft at trække kæmpen imod sig - men pludselig gav alligatoren sig til at kæmpe imod.

Nu begyndte en lang sej kamp, hvor Landon McDowell og resten af holdet kæmpede mod kæmpen i vandet.

»Han kom op til overfladen to gange, hvor han nærmest kastede sig op i luften, og det var der, hvor min puls virkelig begyndte at banke, for der så jeg, hvor enorm han var,« fortæller McDowell til The Sun News.

Først efter to timer lykkedes det jægerne at få indfanget alligatoren. Herefter blev den bragt til en række fagfolk, der tog en række officielle mål af det store reptil. Alligatoren blev ifølge Landon McDowell indfanget ikke langt fra den lokale havne, hvor folk bader og står på vandski.

Andre læser også