Han ringede til alarmcentralen, da han så et mystisk objekt hænge over sit hus. Hør samtalen her på siden.

En engelsk mand så for nylig noget rundt og lysende hænge over sit hus. Han ringede straks til alarmcentralen ved politiet i Hertfordshire, hvor han blev mødt med stor professionalisme.

- Jeg ved virkelig ikke, hvad det er, siger manden blandt andet under samtalen, der kan høres her på siden, hvor han også bliver bedt om at beskrive, hvad han ser.
 
Han fortæller roligt, at han er i sit hus, og at han kan se et mystisk, flyvende objekt, der har et stærkt lys omkring sig.

Kvinden, som er på vagt på alarmcentralen, da manden ringer ind, er igennem hele samtalen yderst professionel, og tager det derfor meget alvorligt. Hun spørger således manden, om han kan høre noget motorstøj fra det, som han ser.

Kort efter samtalen er forbi, ringer manden selv op igen og afblæser alarmen. Han har forvekslet Månen med en UFO, indrømmer han. Dermed nåede politiet ikke at komme frem.

For at undgå Halloween-jokes, der ville blokere akut-linjerne, blev telefonsamtalerne offentliggjort inden den netop overståede weekend af politiet i Hertfordshire i England.

- Vi tror, at manden, der ringede ind, var oprigtig, men samtalen tog værdifulde ressourcer og tid på noget, der ikke var en nødsituation, fortæller lederen af alarmcentralen, Jason Bacter, til Daily Mail.
 
Han beder folk om at tænke over, om der er tale om en politisag - og/eller om der er en umiddelbar trussel mod liv eller ejendom, inden de ringer til alarmcentralen.

Hør samtalerne øverst i denne artikel.