Karen Cometa-Zempel og Diane DiProspero Cook
Karen Cometa-Zempel og Diane DiProspero Cook Foto: Privatfotos

30 år efter hun blev undervist af kvinden, viser det sig pludselig, at hendes yndlingslærer også er hendes storesøster.

Det skriver ABC.

53-årige Diane DiProspero Cook fra New York havde altid følt, at der var en særlig forbindelse og kemi mellem hende og hendes underviser Karen Cometa-Zempel, mens hun studerede på universitetet tilbage i midt 80’erne.

Og det er slet ikke så mærkeligt, for det viser sig, at den varme, rare og karismatiske underviser er hendes syv år ældre biologiske søster.

Mor og Datter

Begge kvinderne er bortadopteret som små, og er vokset op i New York kun 30 kilometer fra hinanden, begge hos italienske, kærlige familier.

Først for en måned siden fandt de ud af, at de har den samme mor.

Begge kvinder havde været nysgerrige for at finde ud af mere om deres families historie og helbred. Derfor havde de, helt uafhængigt af hinanden selvfølgelig, taget kontakt til New York State Adoption Registry.

Både Diane DiProspero Cook og Karen Cometa-Zempel havde med det samme genkendt navnet, da de hver især modtog brevet, der afslørede, at de var søskende.

»Mit hjerte sprang et slag over. Jeg var så spændt. Jeg tænkte ’hende kender jeg!’. Vi levede parallelle liv – nu tænker vi ens og har de samme manerer,« siger lillesøsteren Diane DiProspero Cook til ABC.

Søstrene har allerede fundet masser af ligheder. De er begge venstrehåndet og har samme sprudlende personlighed – og så er de som ægte tætte søskende i stand til at færdiggøre hinandens sætninger. Og der bliver ved med at dukke ting op, de har til fælles, fortæller søstrene.

Bortført

53-årige Diane DiProspero Cook fortæller, at hun som barn græd, fordi hun ønskede sig søskende så inderligt, derfor var det en meget glædelig overraskelse for hende.

»Jeg var så overvældet og forbløffet. Det var en livslang drøm, der gik i opfyldelse,« siger hun til ABC.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.