Mystiske dødsfald blandt får ryster landmænd, der hævder, at det er UFO'er, der er på spil.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Frustrerede britiske landmænd vågner for tiden op til besynderlige syn. På markerne ligger deres får nemlig døde uden hjerne og uden øjne.

Forud for de mystiske dyredrab har landmændene desuden set et mærkeligt orange lys på himlen, og det får flere til at tro, at det er rumvæsener, der dræber fårene.

Ifølge The Sun hævder nogle af landmændene desuden, at de har set deres får blive 'zappet' af flyvende kugler.

- Der er blevet taget kliniske og kirurgiske prøver af dyrene med en meget avanceret teknologi, siger Phil Hoyle fra gruppen Animal Pathology Field Unit til The Sun.

- Teknologien ved disse angreb er skræmmende. Disse lys og kugler er helt sikkert ikke fra vores Jord. Det er en teknologi og intelligens, der ikke er herfra.

Fårene er blevet fundet med små huller i kroppen, og deres hjerne og øjne er blevet fjernet. Nogle af dem har fået skrællet skindet af - primært på den venstre side.

I området mellem byerne Shrewsbury og Powys, hvor dyredrabene har fundet sted, undersøger man nu intenst, hvad der helt præcist kan være sket. Indtil videre har man dog ikke kunnet finde en anden - og fornuftigere - forklaring, end at det er rumvæsener, der tager prøver af fårene.

Se billederne af de døde får på thesun.co.uk - eller klik her.