Politiet måtte komme tre amerikanske unge til undsætning, efter de besluttede sig for at kravle op ad et bjerg, for at se, om de kunne få øje på UFOer.

Det skriver Boston Globe.

Torsdag aften lokal tid fik politiet i Massachusetts en anmeldelse om en gruppe unge, der var faret vild i Blue Hills Reservation - en 2400 hektar stor park, som er populær blandt bjergvandrere fra lokalområdet på grund af det varierede terræn og de smukke udsigter.

»Vi sendte adskillige patruljer og en helikopter ud for at lede efter dem. Man mente, at de var i Buck Hill-området af reservatet,« fortæller David Procopio, der er talsmanden hos Massachusetts Politi til Boston Globe.

De tre unge fra Plymouth, Massachusetts, havde bestemt sig for at bestige Buck Hill, som er et bjerg beliggende i reservatet, for at nyde udsigten og se, om de kunne spotte UFOer. Ifølge dem selv vidste de lige præcis, hvor de var, men da det begyndte at blive mørkt, gik det op for dem, at det ville være for farligt at bevæge sig ned ad samme vej, som de var kommet op.

»Der var for mange sten på den sti, vi tog,« fortæller 17-årig Savannah Winship Cody, der var iført klipklappere, da politiet fandt dem.

De tre unge UFO-jæger havde brugt halvanden time på at nå toppen af bjerget. Det var angiveligt en impulsiv ide at bestige bjerget, og da de indså, hvor våde og glatte forholdene var blevet mørket, besluttede de sig for at ringe efter hjælp.

Politiet kom dem til undsætning og ledte dem ned ad en sti på den modsatte side af bjerget, hvorefter de tre unge fik et lift hjem i en patruljevogn.

På trods af den lidt uheldige afslutning på bjergvandringen, mente 18-årige Ramona DiFrancesco, som også var med på turen, at det var det hele værd.

»Vi skulle have taget lommelygter med, opladet vores telefoner, inden vi tog hjemmefra, og måske have medbragt bedre vandreudstyr, men det var det hele værd, fordi det var en smuk vandretur,« siger hun.

Meget tyder på, at det ikke var de grønne, naturlige omgivelser som de tre unge havde nydt udsigten af.

Til nyhedsmediet 7news Boston, fortæller den 18-årige UFO-jæger nemlig, at hun og hendes venner spottede nogle UFOer på turen, som de aldrig havde set før.

»Vi så to rumskibe, der havde nogle klare spotlys, og så så vi også en mærkelig kugle, der nærmest var som et spotlys,« fortæller hun tv-stationen, hvorefter hun viser reporteren et billede af det mystiske objekt, som hun havde taget på sit Nikon kamera.   

En Twitter-bruger ved navn Adam Bagni har lagt videoen af Ramona DiFrancesco, der fortæller om de UFOer, de så på turen, op på hans Twitter-profil.

'BREAKING: kun på 7News: Massachusetts Politi blev her til aften nødt til at redde tre bjergvandrere i Blue Hills Reservation, som var på jagt efter... altså... UFOer,' skriver han.

De tre unge slap uskadt fra episoden.