28-årige Koby Jacob Soto kunne se, nærmest på minuttet, hvornår han var blevet droppet af kæresten.
28-årige Koby Jacob Soto kunne se, nærmest på minuttet, hvornår han var blevet droppet af kæresten.

Der er snart ikke det, en app ikke kan klare. Og med træningsapps er det nu muligt at måle alt fra indtagne kalorier til tabte kilo og overvundne etager.

Og tilsyneladende også knuste hjerter og bitre tårer.

Det opdagede 28-årige Koby Jacob Soto, den dag han blev droppet af sin kæreste.

Kort efter middag fik den jurastuderende israeler et opkald fra sin kæreste. Han ringede for at fortælle, at forholdet ikke gik den vej, han ønskede, og over telefonen aftalte de at gå hver til sit, skriver Metro.

Koby Jacob Soto var knust over beskeden og kunne ikke lukke et øje den nat. Derfor lå han og kiggede sin telefon igennem, da han faldt over sin træningsapp Fitbit.

Efter at være blevet droppet havde han ikke været i stand til at få trænet den dag. Alligevel kunne han se vilde udsving i grafen over dagens hjerteaktivitet. Og han kunne med lethed udpege det eksakte øjeblik, den nu tidligere kæreste havde ringet til ham.

Hvor hjertet havde ligget stabilt omkring de 72 slag i minuttet hele dagen, steg det til cirka 118 slag, da forholdet sluttede. Her bankede det løs i flere timer, indtil han gik i seng i forsøget på at falde til ro.

Overrasket over det vilde udsving lagde Koby Jacob Soto skærmbilledet på Twitter, hvor han hurtigt fik medfølende kommentarer.

Nogle kaldte opdagelsen ”lige dele hjerteskærende og fascinerende”, mens andre delte lignende historier og skærmbilleder af, at deres hjerter og vaner også bevisligt var blevet påvirket af et brud.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.