To kvinder forsøgte lørdag at smugle kokain ind i USA ved at have iført sig kokain-bleerUS Customs & Border Protection
To kvinder forsøgte lørdag at smugle kokain ind i USA ved at have iført sig kokain-bleerUS Customs & Border Protection Foto: US Customs & Border Protection
Man kan finde på mange måder at smugle kokain på, men Bronx-kvinderne Priscilla Pena og Michelle Blassingale havde fundet på en af de mere kuriøse måder, da de blev snuppet i John F. Kennedy-lufthavnen i New York

Her blev de taget på fersk gerning iført kokain-bleer, da de ankom til lufthavnen fra Den Dominikanske republik. Det skriver den amerikanske avis Huffington Post.

Pena blev anholdt, efter en narko-hund var begyndt at gø, da den snusede til kvindens underliv. Politiet havde ellers ikke fundet noget bemærkelsesværdigt i Penas bagage, men havde lagt mærke til, at hun havde været meget nervøs, da de udspurgte hende.

Hun blev trukket til side, og her opdagede politiet, at hun havde viklet en sort tingest ind i sølvfarvet gaffer-tape rundt om sit bagparti. Inde i 'bleen' fandt politiet kokain.

En tro veninde var Pena ikke. Hun afslørede nemlig, at hun havde rejst med Blassingale, som politiet også trak til side og visiterede. Og bingo - hun havde en lignende kokain-ble på. Begge kvinder blev arresteret for at bære rundt på i alt 6,5 kilo af det hvide pulver.

Tidligere i år blev Luz Massiel Pérez Arlequín anholdt - ligeledes i JFK-lufthavnen - fordi hun havde stoppet kokain ned i en BH og et par sko i sin bagage.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.