Nyt undersøgelse viser, at både dit humør og forholdet til dit job afhænger af, i hvilken side af sengen du sover i.

Det skriver engelske Daily Mirror.

Hvis du deler seng med din kæreste hver aften, og altid sover i højre side af sengen, så er der kommet afgørende nyt, som måske kan gøre dit liv en del nemmere.

En undersøgelse foretaget af den engelske senge-fabrikant Sealy konkluderer nemlig, at risikoen for at få det forkerte ben ud af sengen er markant højere, hvis man sover i højre siden af sengen.

I alt har 1.000 mennesker deltaget i undersøgelsen, som blandt andet kan konkludere, at man har en syv procent større risiko for at være i dårligt humør, hvis man altså sover i højre side af sengen, hvilket medfører, at der også er en tre procents større risiko for, at du ikke kan lide dit job.

Til sammenligning har de, som snorkbobler i den venstre side af sengen, et mere positivt syn på deres liv, og 8 procent højere sandsynlighed for at kunne lide deres arbejde, hvilket unægtelig gør det lidt nemmere at springe ud af sengen om morgenen.

»Selvom forskellene er små, så fremhæver resultaterne en interessant tendens - kan det virkelig være muligt at den venstre side af sengen er den 'rigtige',« siger søvnekspert hos Sealy Neil Robinson til Daily Mirror.

Men det er ikke kun humøret om morgenen, som kan være med til at afsløre, hvilken side af sengen man sover i.

Undersøgelsen viste nemlig også, at ’ensomme’ mennesker ofte sover i højre side af sengen, mens mennesker med en stor vennekreds primært sover i venstre.