En ældre britisk kvinde smed 100.000 kroner ud ved en fejl. Kvinden der beskrives som "meget forvirret" havde lagt de mange penge i en indkøbspose, inden hun ved en fejl smed posen i skraldespanden.

Inden fejlen blev opdaget havde skraldemændene i West Sussex i det sydlige England allerede kørt skraldet på lossepladsen. Det skriver Sky News.

Kvindens datter kontaktede derfor den lokale losseplads, der satte en omfattende eftersøgning i gang. Skraldevogne blev standset og skraldemændene blev sendt på pengejagt. Men på trods af 14 skraldemænds ihærdige søgen lykkedes det ikke at finde den uheldige kvindes livsopsparing.

Nyheden om den manglende pengepose spredte sig dog hurtigt og for at forhindre eventuelle lykkejægere i at bestorme lossepladsen måtte myndighederne komme med en advarsel.

 - Det er et sikret område og vi opfordrer til at glemme alle overvejelser om at tage derhen, udtalte Wendy Knight, der er talskvinde for kommunen.

Også en talsmand for dem der styrer lossepladsen opfordrer folk til at holde sig hjemme. Han forklarer, at omkring 1.200 tons affald allerede er læsset oven på pengene.

 - Chancen for at finde en plastikpose er meget lille, siger han til Sky News.