Se videoen foroven.

Det vakte ramaskrig, da Apple for nylig meldte ud, at deres nyeste iPhone 7 ikke længere ville have et mini-jack-stik, og at man således ikke længere kunne bruge sine gamle hovedtelefoner.

Derfor kunne iPhone-ejere drage et lettelsens suk, da en populær YouTuber viste, hvordan man kunne komme problemet til livs.

Men det skulle de aldrig have gjort.

Guiden var nemlig en joke, og nu erkender flere forbrugere, at de har smadret deres telefoner, inden de nærmest havde nået at bruge dem.

YouTuberen TechRax gik viralt i sidste uge, da han med videoen, der løst oversat hed ’Hemmeligt trick til at give din iPhone et stik til hovedtelefoner’, kunne vise, hvordan man med et simpelt trick kunne få det elskede hul tilbage.

IPHO

Her borede han på overbevisende manér et hul i sin iPhone med en boremaskine, satte hovedtelefoner til og afspillede et stykke musik på YouTube gennem hovedtelefonerne på vanlig vis.

Havde man taget de kritiske briller på, kunne man måske sige sig selv, at Apple ikke ville fjerne den elskede funktion for blot at gemme den inde bag telefonens tynde overflade.

Ikke desto mindre var der iPhone-ejere, der faldt for tricket.

APPLE-IPHONE/LOS ANGELES

Det vidner videoens kommentarfelt om her en uge efter offentliggørelsen.

’Jeg prøvede det her, og jeg endte med en destrueret skærm, og den virker ikke. Jeg har virkelig begået mit livs fejl ved at se denne video’, skriver YouTube-bruger James Ceja.

’Jeg tjekkede op på det, og jeg brugte et bor på 3,5 mm, så jeg har ikke begået nogen fejl dér. Hvad skete der? Er der nogle af jer, der har samme problem?,’ skriver David Iriarte, hvis telepfon ikke længere kan tændes.

Længere nede i bunken af kommentarer findes en lang række af andre desperate brugere, der har haft boremaskinen fremme eller har tænkt på det.

Blandt andet toekneehair, der skriver:

’Okay, jeg er sikker på, det står i kommentarerne et sted, men min ven bad mig spørge, hvilken størrelse bor man skal bruge? Jeg har heller ikke den klemme-tingest, så kan min ven holde den, mens vi borer? Jeg vil ikke ødelægge min telefon. På forhånd tak, gutter.’

USA APPLE EVENT

Der er selvfølgelig den mulighed, at brugerne bag kommentarerne blot spiller med på joken.

I hvert fald er der også dem, der tager den endnu længere ud og refererer til kendte internet-jokes, der før har snøret forbrugerne.

F.eks. Ninjapleaz, der skriver:

’Hvis du vil have mig til at sige, hvordan du fixer det, så svar denne kommentar med dit kreditkortnummer, udløbsdato og tre hemmelige cifre på bagsiden… så siger jeg, hvordan man ordner det.’

ihone2

Og så er der brugeren, der forsøger at overbevise folk om, at de blot skal fjerne metalsplinter og rester fra boringen ved at lægge telefonen i sæbevand.

Det er ikke første gang, TechRax deler en video, hvor han er hård ved sin iPhone. Tidligere har han lavet en video, hvor han fryser den ned i Coca-Cola, smadrer den med en hammer og dumper den ned i flydende kvælstof.

Se videoen, der har fået flere brugere til at rase, foroven i artiklen.

SMS

Hitter på Facebook