En engelsk 'beauty-blogger' har lagt en video på Youtube, hvori man kan se, hvor langt hun er villigt til at gå for det perfekte udseende. 

Det skriver engelske Daily Mail.

Mere end 150.000 tusind følger allerede med i hendes gøren og laden på de sociale medier. Spørgsmålet er så, hvor mange flere der vil komme til, efter 28-årige Tracy Kiss har lagt en video på Youtube, hvor hun afslører en af hemmelighederne bag sit smukke udseende.

Foto: Tracy Kiss/Youtube
Vis mere

Tracy Kiss fortæller i videoen, hvordan hun bliver ved med, at have ansigtshud som en baby. Tricket er ganske simpelt, for 'beauty-bloggeren' smører simpelthen dagligt sit ansigt ind i sæd, som en slags ansigtsmaske. Og resultatet er, ifølge Tracy Kiss selv, forbløffende.

»Jeg tror, at mange er skeptiske over for tanken, om at smøre deres ansigt ind i sæd, men det er faktisk helt naturligt og sundt. Jeg ved, at der ikke er tilsat nogen kemikalier. Det er så naturligt og aktivt og levende som man overhovedet kan få,« fortæller Tracy Kiss.

Foto: Tracy Kiss/Youtube
Vis mere

Foto: Tracy Kiss/Youtube
Vis mere

Den 28-årige, der er mor til to og som for tiden er single, fortæller, at en mandlig ven hver dag afleverer en dugfrisk portion af det nye mirakelmiddel, i små plastikbægre med låg.

Når Tracy Kiss har smurt væsken ind i huden, lader hun det sidde mellem fem til 20 minutter, før hun fjerner det igen, og bloggeren beskriver processesen som både 'kølig' og 'forfriskende'.

»Det er ligesom, når man har tyggegummi i munden, og man tager en indånding, det er en kølig og forfriskende fornemmelse. Det suger sig bare ind i huden. Det er virkelig dejligt,« fortæller Tracy Kiss.