Da et voldsomt uvejr ramte byen Baldwyn i Mississippi, slog lynet ned i Sheila Mabry Buses baghave. Hun opdagede først røgen fra baghaven to timer efter, og da hun havde gennemsøgt haven, fik hun øje på et ganske særligt syn.

Lynet var nemlig slået ned i et stort træ, men der kom hverken flammer op fra trætoppen eller gnister fra barken.

Da hun ledte efter arnestedet i haven, så hun, at der steg røg op fra træet, men der var ingen synlige flammer. Et øjeblik efter opdagede Sheila Mabry Buse, at der var flammer inde i træet.

'Under uvejret i eftermiddags slog lynet ned i noget bagved huset. Det gik op for mig 2 timer senere, at det var LIGE bag huset. Da jeg så røg komme op. Jeg undersøgte det, og fandt det her,' skriver Sheila Mabry Buse til billedet af det brændende træ, som hun har slået op på Facebook.

Sheila Mabry Buse brugte en time på at slukke ilden, for at redde det gamle træ.

Det er ganske spektakulært, at et træ begynder at brænde indvendigt, da det som oftest vil splintre eller flække, når lynet rammer. Alligevel skal vi ikke længere tid tilbage end marts måned, for at finde et lignende tilfælde med et indvendigt brændende træ. Det samme skete nemlig i St. Louise i den amerikanske delstat Missouri, den 1. marts.

I videoen fra The Weather Channel kan du se, hvordan flammerne brænder træet indvendigt.