Hvordan ville du have det, hvis du stod foran et kæmpe akvarium med hajer, som pludselig gik i stykker? Det scenarie blev den uhyggelige virkelighed i et kinesisk shoppingcenter, da et akvarium med 33 tons vand, hajer og andre fisk brast itu.

SE VIDEOEN HER

Med ét stod hajinteresserede og blandt andet personale midt i store mængder vand, da de mange tons vand og skarpe glasskår fløj ud fra den enorme beholder. 15 måtte behandles efter ulykken - de fleste med dybe sår og skrammer.

- Der var mange, som fik skader på grund af flyvende glas - flere af dem var med seriøse skader, fordi glasskårene var så tykke, fortæller en betjent ifølge Daily Mail om de op til 15 cm tykke glasskår, der fløj ud fra akvariet.


Det hele skete 19. december i shoppingcenteret Shanghai Orient i Kina, og nu er videoen blev offentliggjort. Se den nedenfor her (artiklen fortsætter under videoen:

SE VIDEOEN HER

I akvariet var blandt andet en mængde fisk, skildpadder samt tre citron-hajer, der kan blive godt tre meter. Ingen af dyrene overlevede episoden, beretter lokale medier. Det kolde vejr er blevet udpeget som årsag til, at akvariet pludselig gik i stykker.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.