Thomas Boye efterlyser den søde og charmerende kvindelige hjemmehjælper fra Holbæk Kommune, som han udvekslede flere smil med her til aften i Lidl i Holbæk
Thomas Boye efterlyser den søde og charmerende kvindelige hjemmehjælper fra Holbæk Kommune, som han udvekslede flere smil med her til aften i Lidl i Holbæk

Hvor er den søde hjemmehjælper fra p-pladsen?

Det er historier som denne, film i Hollywood bliver lavet af, og som får kvinder til at falde i svime. Mens mænd måske bliver en anelse misundelige over, de ikke havde modet til at gøre, hvad Thomas Boye fra Holbæk gjorde mandag aften på Facebook.

Den 43-årige kok var mandag aften ved 18 tiden i Lidl i Holbæk for at handle. Mens han gik rundt mellem hylderne og kølediskene, søgte hans øjne flere gange hen mod en særdeles tiltrækkende kvinde i Holbæk Kommunes iøjnefaldende hjemmehjælper-uniform.

Hun kunne tilsyneladende også lide, hvad hun ser, for de to udvekslede flere smil, inden de begge forlod supermarkedet, hvor kvinden, som passager i en bil med en kvindelig fører, kørte væk fra p-pladsen.

De fleste ville lade episoden blive ved de udvekslede smil, der vidner om gensidige tiltrækning - og så glemme alt om det. Men det kunne Thomas Boye ikke. I stedet satte han sig til tasterne og skrev denne efterlysning på Facebook under gruppen, 'Søges - efterlyses i Holbæk':

"Søger hjemmehjælper fra Holbæk kommune, som her klokken 18.00 Mandag gik ud fra Lidl ved Ladegårdsparken.... tænker aftenvagt kørende hjælper..hmm du havde dette udseende..... ca 170 cm..lyshåret i hestehale..charmerende lidt skeløjet, på den dejlige måde..alder uha....omkring 25-30 år.. sødt smil da vi fik øjenkontakt flere gange i butikken.....du købte... en citrus 1.5 l sodavand, en rød peberfrugt og noget mere.. Du havde sorte bukser på og mørk T-Shirt...udenpå en uniform med logo Holbæk Kommune... Du kørte med en anden kvinde og sad på passagersæde... Hvem er du..??? Kender nogle personen....Vil gerne i kontakt med dig/hende..... Så find mig lige....!

Thomas"

Efterlysningen har på bare et par timer fået mange kommentarer fra især kvinder, der er vilde med Thomas Boyes mod. Selv er han lidt fortumlet over sin impulsive reaktion, fordi han aldrig før har kastet sig ud i at efterlyse en kvinde på den måde.

- Jeg har det helt o.k. med det. Det var jo spontant. Men jeg syntes, hun så sød ud og havde en lille charme, siger han til bt.dk og understreger, at hans impulsive handling ikke er ensbetydende med, at der er tale om kærlighed ved første blik, men at han vil blive meget glad, hvis kvinden vil reagere på hans efterlysning.

- Så vil jeg tage kontakten. For det kunne være hyggeligt, som han siger.

Men så langt nåede Thomas Boye bare ikke. Han fortæller til bt.dk, at han har modtaget en privat besked fra en kvinde, der kender den kvinde, han eftersøgte. Og den var nedslående.

- Hende jeg eftersøgte, hun er i et forhold. Tja, sådan kan spontanitet jo også gå, som han skriver i en mail til bt.dk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.