Foto: Reddit/Nick O’Donoghue

Under en flyvetur så Nick O’Donoghue en mærkelig mand på skyerne. Han lagde billedet på internettet, og siden har spekulationerne haft frit spil.

Nick O’Donoghue måtte lige blinke et par gange ekstra, da han kiggede ud af vinduet på sin flyvetur fra Østrig hjem til Cork i Irland.

For ude på skyerne i knap ti kilometers højde så han pludselig en stor skikkelse gå en tur i de højere luftlag, skriver Mail Online.

»Jeg fløj hjem fra en arbejdsrelateret skitur til Østrig. Jeg sad ved vinduet med to kollegaer ved siden af mig. De snakkede helt sindssygt, så jeg stirrede ud af vinduet, som man jo gør. Jeg kunne se en skikkelse ude i horisonten, og da vi fløj tættere på, dukkede den her figur op,« fortæller den 30-årige leder af en software support-afdeling til onlineavisen.

Han spurgte sine kollegaer, om de også kunne se skikkelse, og de var lige så overraskede, som han selv var. Han skyndte sig at tage et par billeder af det mærkværdige syn, som var synligt i cirka to minutter.

Da han kom hjem, skyndte han sig at lægge billedet på Reddit, hvor flere internetbrugere var enige om, at skikkelsen lignede robotten fra tegnefilmen ’Drengen og Jernkæmpen’ fra 1999.

Selv mente Nick O’Donoghue, at det var Michelinmanden, han mødte deroppe.

Et par brugere forsøgte dog også at punktere den gode historie med mere jordnære bud på, hvad han havde mødt deroppe; nemlig røgen eller varmen fra to skorstene på en fabrik eller et kraftværk, der havde skubbet skyerne op.

Det er Nick O’Donoghue dog ikke sikker på, da han syntes, de stod for tæt sammen. Han mener selv, det bare er en ”syret skyformation”, men tanken om noget større og ukendt er sjov at lege med.

Hvad mener du, man ser på billedet?

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.