Er du stødt på en sjov aprilsnar, så tip os her

»Det er ikke kun blomsterne og foråret, der kommer før tid, også spaghettihøsten er tidligt i hus i år,« rapporterede det britiske BBC-program Panorama 1. april 1957, til billeder fra en schweizisk »spaghetti-farm«.

Her ses en fiktiv spaghetti-farmer, og hans familie og ansatte i byen Ticino på grænsen mellem Italien og Schweiz, der høster hængende spaghetti-rør direkte fra træerne i en spaghetti-plantage.

Hjælp os med at finde de bedste aprilsnarer - enten nogle du selv har oplevet, eller nogle som du er stødt på i år. Tip os på 1929@bt.dk.

«Når spaghettien er høstet, lægges den på lærred, hvor den tørrer i solen. Nogen har måske undret sig over, at spaghetti-rør har så ensartet en længde. Det er resultatet af mange års præcis og eksakt dyrkning,« siger den berømte engelske speaker Richard Dimbleby med pokerface og stor indlevelse.

fdasdf

2012:

2011:

aprilsnar

Dengang var spaghetti en forholdvis eksotisk delikatesse i England, og ikke mange var klar over, hvordan spaghetti egentlig blev produceret. Ej heller, at det er en dej lavet af mel og vand, der er blevet til ensartede strimler i en maskine.

Derfor kunne det yderst respekterede nyhedsprogram, Panorama få en stor del af de otte millioner, der så programmet, til at hoppe på Aprilsnarren, og dagen efter ringede hundredevis af seere til BBC for at få verificeret historien, og for at høre, hvordan man selv kunne få sig et spaghetti-træ, og dyrke den eksotiske italienske spise.

»Put en spaghetti-spire i en dåse tomatsovs - og håb på det bedste,« sagde BBC angiveligt til de aprilsnarrede seere.

Mange årtier senere kaldte CNN, den engelske BBC-reportage for 'en af de største aprilsnar-historier i et velrenommeret medie nogensinde'.

Hjælp os med at samle de bedste aprilsnarer