Wendy Ida fra Californien har en krop, mange drømmer om, og en energi de fleste beundrer. Men hendes alder og det faktum, at hun både er mor og bedstemor, kommer bag på stort set alle.

Tro det eller ej, men Wendy Ida har fornyeligt haft fødselsdag og er blevet 64 år gammel. Eller 64 år ung, som hun selv udtrykker det.

»Jeg er 64 og i mit livs bedste form,« siger hun til det engelske medie Metro.

»Når jeg fortæller, hvor gammel jeg er, tror folk mig ikke, og de forlanger at se mit kørekort. Folk siger, jeg ligner en i start trediverne. Jeg har også mødt nogle på 22, der troede, vi var jævnaldrende,« siger Wendy Ida.

Wendy Ida fortæller også, at hun og hendes datter på 41 år ofte bliver forvekslet med søskende.

For tyve år siden kom Wendy Ida ud af et voldeligt forhold. Hun var svag og havde meget lavt selvværd. Men hun besluttede sig for at samle sig selv op og begynde at gøre noget godt for sig selv. Derfor startede den dengang 43-årige kvinde med at dyrke fitness, skriver hun på sin hjemmeside.

Hun fik det bedre af træningen, smed de overflødige kilo og kom i form. Hun blev grebet af det, og som 57-årig var hun til sin første bodybuilding-konkurrence.

Sin 60-års fødselsdag fejrede hun med at sætte en Guinness-verdensrekord. Siden har hun vundet adskillige konkurrencer.

På mange af sine Instagram-billeder slår hun fast, at alder ikke er en hindring for at se godt ud og have det godt med sig selv.

’Opgiv aldrig at blive sund! Alder er ikke en krykke’, skriver hun på et billede.

På et andet lyder budskabet: ’Du vil aldrig blive ubetydelig, medmindre du tror, du er det, eller tror på, hvad andre siger, du er. Du er dig, du er unik.’

Men det kræver altså lidt at forvandle sin krop, som Wendy Ida har gjort. Hun træner halvanden til to timer hvert dag i fitnesscenter, som hun løber til og fra. Og så dyrker hun også yoga og andre former for træning i det fri. Mens hun også danser salsa og hip hop.

I dag lever hun som fitnessinstruktør og coach i Los Angeles, hvor hun inspirerer midaldrende kvinder til at få det fulde udbytte af livet.

’Hvordan ved jeg, at den krop du drømmer om, er mulig at få? Jeg har været, hvor du er - kæmpet, følt mig utiltrækkende og klar til at give op….OG jeg har fundet mig selv på den anden side som en bedstemor med to Guinness-verdensrekorder i fitness!’, skriver Wendy Ida på sin Instagram-profil.