Det sjove feriebillede af de tre skræmte piger har nu fået en historie
Det sjove feriebillede af de tre skræmte piger har nu fået en historie
Billedet af tre lettere forskrækkede kvinder, der har en stor rokke bag sig i poolen, er gået hele verden rundt. Nu har en af kvinderne på billedet fortalt historien bag

Langt de fleste mennesker har set billedet af tre kvinder i en pool, der bag sig har en stor rokke lige i ryggen. Mange har spekuleret i, at billedet nok er falsk, men det er faktisk rigtig nok.

Det fortæller Huffington Post. De har nemlig fået en mail fra en af de involverede kvinder, Sarah Bourland.

Go' ferie! - 1


Sommer4


Lærerinden Sarah Bourland (yderst til højre på billedet) var på krydstogtferie med to veninder Natalie Zaysoff og Kendall Harlan. Billedet er, ifølge lærerinden, taget for fem år siden i Cayman Island på Stingray Island (Stingray betyder rokke på engelsk, red.)- Fotografen tog i starten et billede af os med rokken foran, men som en joke puttede han den bagefter på ryggen af os - uden at vi vidste det. Vores reaktioner er ægte, og fotografen tog billedet i det perfekte øjeblik. Vi anede ikke at billedet var så genialt indtil senere, hvor han viste os det.

Det noget akavede billede var et stort hit på de tre pigers college i Texas. Og pludselig blev de tre piger verdenskendte, da billedet florerede på nettet verden over.

- Jeg er lærerinde i Fort Worth, og alle mine elever tror at jeg er berømt og spørger efter min autograf og vil vide, om jeg kender Justin Bieber, skriver Sarah Bourland til Huffington Post.

Go' ferie! - 1

Sommer4

Hun vedlægger også det oprindelige billede, med de smilende piger med en stor rokke - foran sig. Den sjove historie er noget pigerne ofte tænker tilbage på, og de har da også flere gange forsøgt at få det på tv i The Ellen Degeneres Show.

-Hun har nu afvist os i fem år, men nu hvor det er gået verden rundt håber vi på en ny chance, lyder det.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.