Risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde minimeres markant, hvis mænd dagligt bruger 10 minutter på at beundre et par velformede bryster. Hvert fald ifølge alletiders vandrehistorie.

Ifølge en af mænds nok mest elskede vandrehistorier er der masser af gode undskyldninger for at kaste et ekstra langt blik på kvindens bryster.

Vandrehistorien, der har floreret på internettet siden 1990'erne, fortæller nemlig, at mænds helbred bliver markant bedre, hvis de tillader sig at fordybe sig i et par bryster dagligt. Det skriver blandt andre Fox News.

- At stirre 10 minutter på en veludrustet kvinde er det samme som 30 minutters aerobic, siger forfatteren og forskeren bag forsøget, dr. Karen Weatherby - en person, der ikke eksisterer i virkelighed!

Ifølge vandrehistorien brugte den opdigtede Dr. Karen Weatherby  og andre opdigtede forskere fem år på at følge 200 mandlige forsøgspersoner.

Halvdelen af mændene var så heldige at blive bedt om at lade blikket vandre over kvinders bryster flere gange dagligt, mens den anden halvdel var tvunget til at kigge væk, hvis en kvinde kom forbi.

Men det var ikke kun bryst-udsigten, som halvdelen af mændene kunne nyde. Også deres helbred blev væsentligt forbedret ved at kigge på bryster.Ifølge vandrehistorien får seksuel ophidselse hjertet til at pumpe hurtigere og forbedrer dermed blodcirkulationen.

Der er ingen tvivl: At stirre på store bryster gør mændene mere sunde. Myten fortæller, at hvis mændene engagerer sig i denne aktivitet et par minutter dagligt, så halveres risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald.

Derfor er rådet fra vandrehistorien soleklart:

Er du mand, og har du hang og trang til at stirre på bryster flere gange dagligt? Så kig ikke væk! Brug i stedet 10 minutter på at betragte et par flotte kasser, gerne en D-skåls-sag eller større. Så bliver dit helbred væsentligt bedre.