En skudepisode endte med politifund af to alligatorer og 15 marihuana-planter i den amerikanske stat Washington. Manden bag skuddet er fængslet for drabsforsøg, mens hans store krybdyr blev i hjemmet.

Det lyder som et plot fra en dårlig film: Politiet undersøger en anmeldelse om skud og finder to alligatorer i et hjem, som beskytter marihuana-planter. Men ikke desto mindre var det, hvad der skete i Washington State i USA, forklarer politiet i byen Olympia tirsdag til Reuters.

Ordensmagten modtog en anmeldelse om skud på ejendommen, og da specialbetjentene undersøgte omstændighederne nærmere, fandt de ikke bare manden bag skuddene, men også hans hjem med en stripperstang fra gulv til loft, 15 pot-planter og de to godt halvanden meter lange alligatorer. Ifølge politiets talsmand befandt de to store krybdyr sig i samme rum som de ulovlige planter, og de hvæsede af betjentene, da de uvidende åbnede døren.

- Det er en temmelig atypisk oplevelse, siger talsmand Greg Elwin.

- Vi ser messingstænger fra tid til anden, men der var alligatorer.

Husets 41-årige ejer, som blev anholdt for forsøg på drab, fortalte, at han skød på en bil på hans ejendom i selvforsvar, fordi han frygtede, at den ville køre ham over. Det 30-årige offer i bilen blev ramt i armen, men er blevet behandlet på nærmeste hospital og er uden for livsfare.

Før den 41-årige blev kørt på stationen, tilbød han specialbetjentene at hjælpe med at få styr på de vrede krybdyr, som han har anskaffet sig på lovlig vis. Med dele af en kylling fik de lokket alligatorerne ind på badeværelset, hvor de blev efterladt med mad og badekaret fyldt med vand. Mens gerningsmanden sidder bag tremmer, passer en kvindelig beboer - som den 41-årige fortalte var »eksotisk danser« - alligatorerne.

BNB/Reuters

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.