Politifolk i Wales har haft travlt med at identificere føreren af et køretøj, der kørte på motorvejen M4 den 6. juni. Han sad bag rattet af en follkevogn Passat, men det var, hvad han havde i baggagerummet, der interesserede politiet.

Føreren blev nemlig set køre afsted med en ko bag i bilen, da han/hun trillede lystigt afsted. Og nu har politiet fundet ud af, hvem det var, skriver WalesOnline.

Efter at billederne af den særprægede transport blev posted online på de sociale medier, gik politiet igang med at lede efter chaufføren.

Nu fortæller South Wales Police til BBC, at de har talt med chaufføren og at de stadig efterforsker sagen.

Detektiverne ser på, om der er sket noget ulovligt i forhold til trafikken eller med hensyn til dyrevelfærden. Men det er tilsyneladende ikke ulovligt at transportere en ko i baggagerummet i Wales.

Det eneste, loven kræver, er, at dyret er ordentligt fastspændt, så det ikke kan lave skade på bilens fører, når den pludselig stopper.

Det er dog stadig lidt af et mysterium, hvorfor koen var placeret bag i bilen.

Bilen med koen i baggagerummet kører ganske rigtigt på motorvejen M4 i Wales.
Bilen med koen i baggagerummet kører ganske rigtigt på motorvejen M4 i Wales. Foto: Facebook
Vis mere

Det britiske dyrevelfærds-organisation RSPCA kalder situationen for 'komplet uacceptabelt'.

En talskvinde siger: »Disse fotos er særdeles foruroligende, og det en komplet uacceptabel måde at transportere et stort dyr på.«

»Vi vil på det kraftigste opfordre folk til at lade være med at transportere dyr på denne måde.«

Den sidste overtrædelse, der måske kan blive tale om, er overlæs på bilen. Bøden for det er på 300 engelske pund, eller 2500 danske kroner, plus tre klip i kortet.