En medarbejder på den amerikanske restaurantkæde Denny's blev fyret på gråt papir, efter en video pludselig dukkede op flere steder på nettet. Den afslørede nemlig angiveligt hvordan en kvindelig kunde var så tilfreds med betjeningen, at hun kviterede med oralsex.

Det skriver engelske Daily Mail.

Om det var fordi maden smagte særligt godt, eller om den kvindelige kunde havde drukket et glas eller to for meget under sit restaurantbesøg melder historien ikke noget om.

Sikkert er det dog, at hun indvilligede i en ganske alternativ måde at udtrykke sin begejstring over for tjeneren på.

For hvor det sædvanligvis er kutyme med drikkepenge som tegn på god service, valgte den mørkhårede kvinde i stedet at tilbyde den mandlige tjener oralsex, hvilket han tydeligvis ikke havde det helt store imod.

Præcist hvor i USA det bizarre optrin fandt sted vides ikke, ligesom de to involverede parters identitet heller ikke er blevet offentliggjort.

En ting er dog ganske sikkert. Den mandlige tjener arbejder ikke længere for den populære kæde, der har mere end 1600 restauranter på verdensplan. Det bekræfter en talsmand fra Denny's over for Daily Mail, efter at have set det omtalte videoklip.

»Vi er meget rystede over denne utilgivelige og krænkende adfærd udvist af tjeneren i denne video. Der er ingen undskyldning for hans handling, og derfor blev han omgående opsagt og arbejder ikke længere for Denny's. Som familierestaurant kan Denny's ikke tolere adfæd af denne slags, og vi undskylder dybt over for alle, som har følt sig krænket af episoden,« lyder meldingen.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.