____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>En ny is fra Friskos svenske is-firma; GB Glace, har vakt stor debat. Den nye is X-pop ligner ifølge forældre til de børn, der er målgruppen, en penis eller en dildo, som nogen skriver.

På Friskos svenske hjemmeside bliver isen beskrevet som 'en kåd is med spændende smag kombinationer af cola, jordbær, frugt tyggegummi og citron-lime, dækket med frugt tyggegummi smag og slik, der popper i munden, når du spiser det. Så billig som en Piggelin!'.

Men den nye, kåde is har vakt en rasende Facebookdebat på den anden side af sundet.

- Hahaha, hvad tænkte de dog på, skriver en bruger på GBs Glaces Facebookside.

- Hahaha, jeg spiste den for en uge siden. Min datter ville have den, og jeg åbner den og døde af skam og fortalte min kæreste, at de har fremstillet en isdildo! Hahaha, hvad fanden har de tænkt på! Og det føles lidt kinky til toppen af ​​******* popper i munden, skriver en anden bruger.

- Hvad tænkte i på med dette design, skriver en anden bruger. - Virker som en syg person, der først udfærdiger ideen! Hvad synes du om, når du ser et barn spise is!?!, skriver en bruger.

Firmaets svenske markedschef mener dog ikke, at der er nogen sammenligning mellem isen og det mandlige kønsorgan.

- Nej, absolut ikke. Det er en is. De fleste is sidder på en pind, siger GBs markedschef Marten Sanden til Expressen.