Iført sine Stan Smith sneakers og hættetrøje triller Wyatt afsted på sit skateboard.

Men Wyatt skiller sig ud fra mængden af skatere på ramperne. Han er nemlig også iført ble og har en sut i munden. For Wyatt er nemlig kun et år gammel.

Wyatt har kun stået på skateboard i et par måneder, men hans færdigheder på boardet imponerer allerede skateboard-entusiaster verden over.

Wyatt har lært at skate på Young Gun Skate School i Auckland i New Zealand. Skolen har lagt flere videoer af det unge skatertalent på Facebook, og instruktør og ejer af skaterskolen, Simon Thorp anslår, at videoerne af Wyatt er blevet set flere millioner gange.
Der skriver sitet Stuff.co.nz.

22 måneder gamle Wyatt startede med at komme til skateboardbanen i klapvogn, men klapvognen blev hurtigt skiftet ud med et board, da Wyatt ville skate ligesom sine tre søskende.

Wyatt lærte mere eller mindre at skate samtidig med, at han begyndte at gå.

»Han vil så gerne lære at skate. Når man fortæller ham noget, så forsøger han at gøre det. Han er sjov. Han bliver bare ved indtil han kan det,« siger Simon Thorp til stuff.co.nz.

Ifølge instruktør Simon Thorp kan Wyatt allerede udføre ting på sit skateboard, som selv ikke 5-årige kan. Og Wyatt har allerede fået sponsorer, der har skaffet ham sit første eget skateboard.