Da syv-årige Jackson Black raslede slik til Halloween i sidste uge, skabte det chok og forargelse, ikke bare i nabolaget, men i det meste af USA.

Den lille dreng havde nemlig valgt en temmelig særpræget udklædning. Ud af et par hvide lagner havde hans mor - efter sønnens ønske - fremtryllet et yderst vellignende Ku Klux Klan-kostume. Det skriver Huffington Post.

black kkk


Men ikke alle beboerne i Craigsville i USAs nordligste sydstat Virginia, syntes, det lille uhyre var sødt, og helt galt gik det, da den lokale tv-station WHSV lagde et billede af drengen i dragten på Facebook. Folk var rasende og forargede.

Det fik dog bare moderen til at stå frem og forsvare sin beslutning. Hun henviste til, at det er en tradition i familien at klæde sig ud som Ku Klux Klan.

- Min bror (var klædt ud som det), da han gik i børnehave, og da han var 13, fortæller hun til den udsendte reporter.

black kkk


Hun kan absolut ikke se noget forkert i kostumet og indrømmer endda, at hun sympatiserer med den højreekstremistiske racistiske organisations synspunkter:

- Det er meningen, at hvide skal være sammen med hvide, og sorte skal være sammen med sorte, mænd skal være sammen med kvinder, og den slags. Det er det, KKK står for, fortæller Jessica Black for rullende kamera til journalisten.

black kkk