Den 57 år gamle Annie Hawkins-Turner tjener kassen på at have store bryster. Ok. Der er mange, som har store bryster, men det specielle ved Annie Hawkins-Turners bryster er, at de er helt naturlige.

Hun tjener ifølge New York Post millioner af dollar på brysterne, som ifølge Guinness Rekordbog har været de største naturlige bryster i verden siden 2000.

Men hvordan tjener hun så de mange penge?

Ifølge hende selv, så giver hun foredrag, arbejder som pornomodel og så har hun også en hjemmeside med en million abonnenter, der kan se hende live. Her omsatte hun for 50.000 dollar det første år. På hjemmesiden går hun under kunstnernavnet Norma Stitz.

Annie Hawkins-Turner startede sin brystkarriere for 25 år siden. Men det var ikke en gang hendes egen idé.

Vi spoler lidt tilbage i tiden.

I 1991 mødte hun den 20 år ældre Allen Turner, som hun forelskede sig i. Fem år senere blev de gift. Hun var lykkelig over at have fundet en mand, der accepterede hendes store bryster og to børn fra et tidligere parforhold.

Det var Allen Turner, som opfordrede hende til at sende et billede af sig selv til et magasin, og så tog karrieren raketfart. Han døde af lungekræft i 2003.

Der er en ganske naturlig forklaring på, at hun har så store bryster. Ifølge Annie Hawkins-Turner skyldes det, at hun har en speciel lidelse (gigantomastia), der gør, at brysterne vokser gennem hele hendes liv.

Brysterne vejer cirka 29,5 kg stykket. Deres samlede vægt gør også, at hun ikke kan sove på ryggen, da brysterne i så fald ville mase hende. Derudover har den storbarmede kvinde heller ikke ammet sine to børn, da hun frygtede, at de ville blive kvalt i brysterne.

Men på trods af, at lægerne har anbefalet hende at få en brystreduktion, så har hun ikke overvejet at få dem reduceret. Hun føler sig velsignet, og de enorme bryster generer hende ikke - rent helbredsmæssigt.

»Mit arbejde har sendt mine børn i college, købt biler og dejlige hjem. Jeg har rejst jorden rundt og er min egen chef,« siger hun.

Når hun dukker op til forskellige sexmesser, er den storbarmede kvinde nødt til at have en livvagt med, fordi der er så mange, som gerne vil tale med hende.

Annie Hawkins-Turner har i forbindelse med sit 25 års jubilæum valgt at oprette en virksomhed, der leder efter unge storbarmede kvinder.

Forneden kan du se et klip med flere billeder af Annie Hawkins-Turner.