FRANKRIG: Didier Jambart, en 52-årig familiefar fra Frankrig, har i byen Rennes fået tildelt i omegnen af halvanden millioner kroner i erstatning. Han havde fået medicin, som gjorde ham til både ludoman og sexafhængig homoseksuel, skriver The Sun.

- I først omgang gav pillerne mig en kæmpe energi. Jeg kunne vågne klokken fire om morgenen og løbe 15 kilometer. Så hævede min neurolog min dosis af medicin, og så tabte jeg fuldstændig forstanden, siger Didier Jambart til The Sun.

Franskmanden begyndte at spille hasard på internettet og har alt i alt tabt et sted mellem 500.000 og 850.000 kroner. Han begyndte til sidst at stjæle kreditkort fra sine venner og bekendte for at holde trit med sin ludomani. Sideløbende blev han sexafhængig og begyndte at opsøge tilfældig sex med mænd. Det endte ifølge Didier Jambart med, at han blev voldtaget.

Det var først i 2006, at han blev bekendt med, at medicinen fra medicinalvirksomheden GlaxoSmithKline kunne forårsage alvorlige psykiske bivirkninger.

GlaxoSmithKline - som kendte risikoen, men ikke oplyste om den i begyndelsen - skal nu betale den 52-årige mand erstatning.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.