Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Sangerinden og musicalskuespilleren Maria Lucia blander sig nu i striden om lørdagens 'Frost'-arrangement i København.

Det skulle have været så godt, da Disney lørdag inviterede børn og voksne til et 'magisk Frost-univers' midt i København. Men i stedet for en hyggelig familieaften med fællessange fra en af Disneys mest populære tegnefilm i nyere tid, endte arrangementet i ren skuffelse for en stor del af de 8.000-10.000 fremmødte.

Et langt større fremmøde end forventet resulterede i hulkende børn og frustrerede forældre, som ikke kunne se Maria Lucia og Kristine Yde, der sang børnenes yndlingssange fra Disney-filmen ved det gratis arrangement.

Læs også:

Maria Lucia har tilsyneladende fået flere henvendelser fra frustrerede forældre, og selv om hun er ked af, at mange ikke har haft en god oplevelse, så langer hun nu ud efter forældrene.

'Jeg krummede tæer over voksne som brugte deres børn imod hinanden for at komme foran i køer osv. Og nærmest kom op at slås samt brokkede sig over manglen på kostumer og goodiebags! Hvad er det lige i lærer jeres børn med den opførsel?,' skriver hun i en længere opdatering på det sociale medium Facebook.

Maria Lucia minder endvidere forældrene om, at det var et 'gratis' og et alt i alt 'uskyldigt arrangement':

'Jeg vil ikke blive personlig og svare lige så nedladende som jeg desværre synes nogle af jer har skrevet til mig, men kun sige at, ja, man kunne måske have gjort mange ting anderledes, meget kan forbedres til næste gang (skulle en næste gang overhovedet komme på tale efter dette) og ja måske var successen af filmen og stedet desværre undervurderet, MEN det var et gratis og et fra udgangspunktet meget uskyldigt arrangement som tilsyneladende stak af med en menneskemængde som overgik alles vildeste fantasi!!'

BT har tidligere talt med nogle af de frustrerede forældre.

»De lovede, at det ville være et Frost-paradis, men det var i virkeligheden et Frost-helvede. Jeg ved ikke, hvor mange tusinde børn, der var til stede, men de græd næsten alle sammen uden undtagelse,« fortalte Gry Revall Klærke, der lige som tusindvis af andre forældre havde pakket bilen med ungerne og var taget turen til Gammeltorv for at opleve Frost-filmens magi på tætteste hold.

De havde blandt andet frem til at høre Maria Lucia og Kristine Yde - der lægger stemmer til filmens hovedpersoner Elsa og Anna - fremføre nogle af sangene.

Andre læser også