Der er ting, man bare ikke skal prøve at kaste sig ud i derhjemme. Det har kinesiske Chen i hvert fald erfaret, efter han forleden forsøgte at undersøge sin helbredstilstand i sin penis.

En dag opdagede han blod i urinrøret, men han var for genert til at kontakte sin læge og få sin penis undersøgt.

I stedet tog han sagen i sin egen hånd og fik fat på en næsten 18 cm lang spisepind af rustfrit stål. I forsøget på at udrede sin egen sygdom proppede han den lange pind op i urinrøret. Det skriver New York Times.

Desværre kom den så langt op, at den satte sig fast. Nu var gode råd dyre, Chen ville for alt i verden undgå lægelig kontakt, fordi det var en yderst pinlig situation, han havde bragt sig selv i.

Men han undgik altså ikke professionel assistance fra hospitalet. Her kunne lægerne fortælle ham, at hvis spisepinden bare var kommet få mm længere op, kunne det have haft fatale konsekvenser. Scanningsbilleder viste nemlig, at spisepinden næsten havde ramt endetarms-væggen.

Til Chens held lykkedes det lægerne at fjerne den lange spisepind igen. Men lægerne vil nu beholde ham på hospitalet en stund endnu. Forhåbentligt kan han på sigt bruge sin penis smertefrit igen.