Patricia Krentcil og hendes fem-årige datter.
Patricia Krentcil og hendes fem-årige datter.

'Verdens dårligste mor' vil have lov til gå i solcenter

Amerikanske Patricia Krentcil fra New Jersey blev sidste år verdenskendt og udnævnt til USA værste forælder efter angiveligt at have ladet sin 5-årige datter ligge så længe i et solarie, at hun var blevet alvorligt skoldet.

Selv afviste 44-årige Patricia Krentcil, at datterens forbrændte krop skyldes solbadning i solarie, men blot at hun havde leget i en solrig gård.

Anklagen om at hun helt bevidst havde ladet datteren stege i det skadelige lys, var dog ikke taget ud af den blå luft. Patricia Krentcil er selv en så ivrig solbader, at hun er blevet døbt verdens første 'tanorexic' og siden anklagen kom frem sidste år, har myndighederne holdt et vågent øje med hende og hendes fem børn.

Solarium234

Ingen af børnene har siden været udsat for overdreven solbadning, men selv har hun ikke kunnet holde sig tilbage. Det har nu ført til at hun er blevet forment adgang til alle solcentre i området - ja reelt i hele landet, hvis man skal tro den engelske avis The Sun.

Til samme avis fortæller hun, at hun nu har planer om i stedet at flytte til England. Både for at starte på en frisk, men også for igen at kunne få adgang til de ultraviolette stråler.

forside

- Jeg blev født til solbadning. Der er intet som den farve, du får fra solen. Jeg har fået forbud mod at komme i solcentrene og har i stedet været tvunget til at bruge timer på at smøre mig ind i selvbruner for at få den farve, jeg vil have, siger hun og henviser til, at det i New Jersey er svært at få en fornuftig farve udelukkende ved hjælp af solens naturlige stråler.

Hun er helt på det rene med, at hun lider af en form for afhængighed.

- Jeg har taget sol i 12 år. Lige siden jeg opdagede, hvordan bare et par minutter i solariet kan give samme farve som timer i solen, har jeg været afhængig. Jo mere mørk min hud er, jo smukkere føler jeg mig, fortæller Patricia Krentcil.

- At flytte er den eneste måde hvorpå jeg kan redde familien, fortsætter hun med henvisning til, at de seneste tid har været hård for både hende, børnene og manden.

forside

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.