En sort mand fik transplanteret en ny penis, men problemet var, at organdoneren var hvid. Det skriver The Mirror.

Den 40-årige mand har fået 'påsat' en ny penis, efter han mistede sin egen som 23-årig. Det vrimler ikke med 'penis-donere', så den mørke mand måtte nøjes med en hvid mands penis, men nu har han udsigt til at få 'ordnet' den lidt specielle farvekombination.

Manden, der mistede sit eget lem efter en mislykkedes omskæring for 17-årig siden, skal nemlig have tatoveret sin nye penis mørk. På den måde vil den matche resten af kroppen.

Ifølge The Mirror er manden den tredje person nogensinde til at få en lignende penistransplantation, og han er den første nogensinde til at få sin penis 'farvet'. Andre van der Merwe, der har været med til at transplantere den nye penis, fortæller, at han allerede klarer det rigtig godt:

»Den nye penis virker rigtig godt, og han kan allerede få erektioner. Manden har tidligere været i forhold, men hver gang spørgsmålet om sex er blevet taget op, trak han sig væk. Det vil ikke længere være et problem. Han har også lidt af en depression og har endda været selvmordstruet,« fortæller Andre van der Merwe til The Mirror.

En anden kirurg fortæller til The Mirror, at tatoveringen bliver foretaget af en specialist i medicinsk tatovering, og at det vil kræve flere besøg, før penissen vil være 'færdig'.