De allierede under anden verdenskrig havde planer om at putte kvindehormoner i Adolf Hitlers mad, og på den måde tvinge ham i knæ.

Der var planer om at bombe ham, forgifte ham og dræbe ham med snigskytter. Men de planer lykkedes ikke for De Allierede under anden verdenskrig.

Men nu har en ny og hidtil ukendt plan set dagens lys. Den noget alternative metode, der var planer om at bruge mod Hitler, var kvindehormoner. Østrogen skulle puttes i Nazi-lederens mad, afslører Bryan Ford, forsker fra universitet i den walisiske by Cardiff.

Det er den tyske avis Express og norske VG, der skriver om planerne, der skulle Hitler mere medgørlig. Faktisk var De Allierede så langt fremme, at der kun manglede en godkendelse, før attentatet kunne udføres.

Kvindehormonerne var nemlig blevet testet på forsøgspersoner, og De Allierede havde fået agenter ind i Hitlers husholdning, der kunne plante østrogen i maden. Men selvom hormonerne var både lugtfrie og smagsløse, så blev planen altså ikke udført.

Ifølge norske VG så var det ikke, de eneste planer, der var på blokken for at tilintetgøre den tyske leder. Dokumenter fra den britiske efterretningstjeneste, MI6, afslører, at der også blev arbejdet på planer om bomber gemt i krukker med frugt samt muligheden for at bombe Berlin med superlim.

Det var dog som bekendt Hitler selv, der endte med at koste ham livet, da han ved hjælp af en pistol begik selvmord.