Modelfoto
Modelfoto

I september 2014 kom kinesiske Lin Yingying så slemt til skade, at hun lå i et otte måneder langt koma.

Ved hendes side sad kæresten, Liu Fenghe, trofast. Han brugte det, der svarer til over 200.000 danske kroner på den 22-årige kvindes hospitalregninger, efter hun havde slået hovedet i en ulykke.

garage 66

Lin Yingying vågnede fra sit koma i maj 2015, og nu er hun gået til offentligheden med sandheden om kæresten. For det var nemlig Liu Fenghe, der var skyld i, at hun endte på hospitalet - det var slet ingen ulykke. Det skriver blandt andre Mashable.

Ifølge den 22-årige Lin Yingying så tævede kæresten hende, efter hun var kommet til at brænde en omgang brød på i parrets bageri i Liaoning i Kina. Det var angiveligt ikke første gang, at han slog hende, fortæller hun.

Anders Tesgaard 1

Det var tilsyneladende af frygt for den påståede voldelige kæreste, at Lin Yingying i første omgang kun fortalte sandheden til sin familie. Men efter længere tids opfordring fra især kvindens far, så gik Lin Yingying til den kinesiske presse for at fortælle, at manden slet ikke var så god, som det fremstod.

»Du har været død én gang. Hvad mere har du at være bange for? Det er på tide at konfrontere virkeligheden,« skulle faderen have sagt til Lin.

Hun har nu anmeldt kæresten til myndighederne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.