En italiensk mand har anklaget sin kone for at være for dårlig til at udføre de huslige pligter i hjemmet, fortæller et italiensk medie. Nu risikerer en 40-årig kvinde angiveligt seks år bag tremmer for ikke at holde hjemmet rent og ryddeligt og for ikke at lave ordentlig mad.

Det gælder tilsyneladende om at huske at være en god hustru - eller ægtemand - i hjemmet. I hvert fald, hvis man er gift med en bestemt 47-årig italiener. Det må en kvinde fra Sonnino i Lazio i det sydlige Italien sande.

Manden anklager nu sin 40-årige hustru for ikke at have været god nok til at holde parrets fælles hjem rent og pænt og for ikke at sørge for at lave mad derhjemme. Det fortæller The Local, ifølge Daily Mail. Han føler sig angiveligt ydmyget af hendes behandling og opførsel.

Den 47-årige mand hævder, at han endda jævnligt har været nødt til at smide maden ud, fordi den var uspiselig, når hun endelig forsøgte sig i et køkken.

Den bitre mand fortæller, at konens 'dårlige' behandling har stået på i to år, og at hun smed ham ud af parrets hjem i Italien, fordi han brokkede sig for meget.

Manden har derfor slæbt kvinden i retten, og sagens ventes at begynde 12. oktober. Kvinden nægter sig skyldig.