Den heldige vinder kom ved et "uheld" til at købe en Onsdags Lotto med Joker og fem mio. kr.

- Det er den bedste fejl, jeg nogensinde har gjort!

Et eller andet sted i Storkøbenhavn sidder en mand i begyndelsen af 30'erne og griner af overvældelse. Og med god grund. Manden har nemlig vundet fem mio. kr. - ved en fejl.

Den unge mand, som ønsker at være anonym, spiller normalt en fem-ugers kupon til Lotto om lørdagen på danskespil.dk, men ved en fejl kom han til også at spille en Onsdags Lotto med Joker og den fejl endte med at blive hans store held.

Kuponen viste sig nelig at være fem millioner værd.

- Jeg vidste slet ikke, jeg havde spillet og troede, det var telefonfis, da jeg blev ringet op af Danske Spil. Her en uges tid senere er det stadig ikke gået op for mig, at jeg har vundet så mange penge. Min kæreste og jeg næsten græd af glæde, da det gik op for os, og vi fejrede gevinsten ved at gå på restaurant, siger vinderen, som desuden fortæller at pengene skal bruges til at betale gæld i parrets lejlighed og en god sommerferie.

- Vi var ikke sikre på, vi havde råd, men nu skal vi i hvert fald en tur til New York. Ellers ligner livet sig selv, og vi prøver at bevare begge ben på jorden.

Den glade vinder mener, at han har fundet opskriften på, hvordan man vinder en 1. præmie:

- Jeg har spillet et par år, og hele tiden har jeg virkelig troet på, at gevinsten nok skulle komme en dag. Man skal altså tro på sit held, når man spiller.