Et umiddelbart foruroligende foto får internettet til at fnise. Men der er en ganske god forklaring, når man ved, hvad man skal kigge efter.

Internettet kunne ikke lade være med at fnise som umodne folkeskoleelever, da et ganske særligt familiefoto blev lagt på Facebook.

For hvad der ved første øjekast kunne ligne en meget insisterende bagdel, der befinder sig lidt for tæt på en stakkels baby, er i virkeligheden mere uskyldigt og ganske kærligt.

Den optiske illusion, der for de umodne hjerner kan ligne et svært foruroligende øjeblik, er blot en skaldet mand, der bøjer sig over sit barn og giver det et kys.

Hvis du også så hans venstre øre som noget ganske andet og decideret upassende, behøver du dog ikke skamme dig alt for meget. Det var der i hvert fald også utallige andre, der gjorde.

Efter fotoet blev lagt på billeddelingssiden Imgur, har det fået mere end 3 millioner likes og tusindvis af kommentarer.

Og her erkender de fleste, at de så mandens skaldede isse, behårede skuldre og venstre øre som ja… en bagdel.

Én bruger skriver:

»Sikke en langvarig rædsel. Min hjerne forsøger desperat at ændre sit perspektiv på udkig efter noget mindre afskyeligt. Det tog alt for lang tid.«

Mens en anden svarer:

»Også jeg. Det var så svært. Giv den man en hat. Eller hår.«

Hånden på hjertet - så du manden?

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.