Husker du tallene på dit NemID-kort efter blot at have kastet et enkelt blik på talkoderne? Husker du din nabos fætters hunds fødselsdag? Og husker du flere hundrede cifre af pi?

Så er din hukommelse måske bedre end de flestes. Med denne test kan du finde ud af, om du er blandt den ene procent af befolkningen, som har en fotografisk hukommelse. Det skriver Dailymail.

hvilken vej kører bussen??

Sådan gør du:

1) Kig først på de røde prikker på det ene billede.

2) Kig så på de røde prikker på det andet billede.

3) Kan du se det skjulte bogstav?

Så er det nu, at du skal se, om du kan se det skjulte bogstav, efter at have set på billederne.

æ

Hvis din hjerne har formået at kombinere billederne korrekt, kommer du frem til dette svar.

Spørgsmålet er en del af en fotografisk hukommelses-test, som er lavet for Playbuzz. Selvom testen hævder at teste den fotografiske hukommelse, er der i højere grad tale om en test af ens evne til at genkalde sig billeder og sætte dem sammen, så de giver mening.

Nedenfor kan du se bogstavet.

Ifølge Dailymail er især børn gode til at genkalde sig billeder. Det anslås, at to til ti procent af børn under seks år kan genkalde sig visuel information efter kun at have kastet et kort blik på billederne.

Hovedbrud

Efter seksårsalderen forsvinder evnen dog langsomt, og det siges at evnen til at genkalde sig billeder ikke eksisterer hos voksne. På samme måde er det heller aldrig blevet bevist, at fotografisk hukommelse eksisterer.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.