Den meget romantiske historie, der er blevet bragt i et ukendt amerikansk magasin. Del din mest romantiske historie i bunden af artiklen.
Den meget romantiske historie, der er blevet bragt i et ukendt amerikansk magasin. Del din mest romantiske historie i bunden af artiklen.

Kan du læse den uden at få en klump i halsen?

Hvert år til Valentinsdag fik Sue Johnston en smuk buket blomster af sin mand John og et kort med den enkle besked: Min kærlighed til dig vokser.

De fik fire børn og 46 år sammen, inden John døde for to år siden. På den første Valentinsdag efter hans død modtog Sue en smuk buket blomster. Fra John.

Chokeret og vred ringede hun straks til blomsterhandleren for at sige, at der var sket en fejl.

Det var der ikke. Inden John døde, havde han betalt blomsterhandleren for at sende Sue Johnston blomster på hver eneste Valentinsdag mange år frem i tiden.

- Med hjertet siddende i halsen lagde jeg røret på og læste det vedlagte kort, hvor der stod: Min kærlighed til dig varer evigt, skriver Sue Johnston til et amerikansk magasin.

Læs hele den rørende historie i billedet og del gerne din mest romantiske historie i kommentarfeltet herunder.

Den meget romantiske historie, der er blevet bragt i et ukendt amerikansk magasin. Del din mest romantiske historie i bunden af artiklen.Se også videoen herunder: 9 måneder i 1000 billeder: Graviditeten, der går verden rundt
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.