En pizzabager fra Esbjerg hævder, at han laver verdens dyreste pizza.

Selvom navnet og facaden vidner om et helt klassisk italiensk pizzaria, er Cosa Mia i Esbjerg ikke stedet, du møder op med en halvtredser og får en frokostpizza inklusiv dåsesodavand. Her kan en pizza nemlig koste flere tusinde kroner, skriver Finans.

Bag kasseapparatet står 58-årige Orazio Rashti fra Iran. Han sælger pizzaer med en startpris på 80 kroner, der mætter én person. Men menukortet rummer også en speciel pizza, som han selv har døbt ‘Verdens dyreste pizza’.

Pizzaen serveres ‘med over 30 ingredienser og over seks slags whisky og likører, som bruges til flambering’, mens indehaveren sikrer tilfredshed, ved at ‘der bliver lavet tre udgaver af samme pizza, hvor den bedste bliver udleveret til kunden’.

Hvis du ikke kan lide smagen af den dyre pizza, er der ingen hjælp at hente fra Orazio.

- FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE ER SPILDT, står med stort på hans hjemmeside.

Det lader dog til, at Orazio har været hurtig med sin selvudnævnelse som bager af den dyreste pizza. Industry Kitchen i New York serverer The 24K Pizza, der dækkes af guldflager, caviar, trøfler og foie gras. Den koster 13,850 kroner, skriver Metro.

Hvis du gerne vil prøve en af verdens dyreste pizzaer, skal du bestille den minimum 8 uger i forvejen, samt smide 8.000 kroner kontant på disken - og selv afhente, står der på Cosa Mias hjemmeside.