En 20-årig brasiliansk kvinde har over de seneste par uger skabt stor opmærksomhed i sit hjemland. Hun har nemlig solgt sin mødom til højest bydende gennem en auktion på internettet.

De seneste uger har det ene bud overgået det andet på internetsiden virginswanted.com.au. Det skriver webavisen Huffington Post.

Den 23. oktober sluttede auktionen med det vindende bud på 780.000 amerikanske dollars - altså tæt på 4,5 mio. kroner. Derfor skal den 20-årige brasilianske Catarina Migliorini nu i lag med den japanske køber kaldet 'Natsu', som afgjorde auktionen efter det solide bud.

Den japanske køber overbød fem andre mænd i en hektisk afslutning, hvor prisen for Catarina Migliorinis mødom steg fra 190.000 dollars til 780.000 dollars på de sidste par dage. Ifølge manden bag auktionen, den australske filmproducent Justin Sisely, vil den japanske køber blive testet for seksuelt overførte sygdomme, ligesom den unge Catarina Migliorini selv skal have lægeligt bevis for, at hendes mødom er intakt, beretter Huffington Post.

En romantisk pige

Selve akten kommer til at finde sted på et fly mellem Australien og USA for at omgå de to landes love mod prostitution. Selvom auktionen givetvis er arrangeret som et mediestunt, er historien kæmpestor i Brasilien. Den 20-årige 'sælger' har offentligt annonceret, at hun vil give op til 90 procent af købsprisen til velgørenhed. En overraskende udmelding set gennem arrangørens øjne.

- Jeg var overrasket over, at hun lovede det, fordi i min kommunikation med hende har hun understreget, at det var en forretningsmæssig beslutning. Nu, hvor historien er blevet så stor i Brasilien, er hun fanget. Hvis hun ikke giver nogle penge til velgørenhed, vil det se skidt ud for hende, siger Justin Sisely til Huffington Post.

For at sikre at oplevelsen bliver så 'smagfuld' som muligt, er sexlegetøj ikke tilladt for 'Natsu', ligesom han skal anvende kondom. Catarina Migliorini mener dog ikke, der er tale om prostitution.

- Hvis du kun gør det én gang i dit liv, er du ikke prostitueret. På samme måde bliver man heller ikke automatisk fotograf, fordi man tager ét fremragende fotografi. Denne auktion er kun forretning. Jeg er en romantisk pige, og jeg tror på kærligheden, har Catarina Migliorini sagt ifølge Daily Mail.

På samme hjemmeside, som den brasilianske kvinde har solgt sig selv, har også en ung mand sat sin mødom til salg. Alexander Stepanov, som han hedder, måtte imidlertid nøjes med 3000 dollars for sin mødom.