Med sit lange hår og skæg bærer engelske Nathan Grindal en umiskendelig lighed med Jesus. Det kostede ham forleden en plads blandt publikum ved den store dartturnering 'Players Championship Final' i Minehead.

Midt under et opgør mellem den britiske verdensstjerne Phil 'The Power' Taylor og belgieren Kim Huybrecht opdagede tilskuerne Nathan Grindal, og snart begyndte samtlige 4.000 publikummer at istemme taktfaste tilråb om 'Jesus'. Det generede dartspillerne i en sådan grad, at sikkerhedsfolk valgte at smide Vor Frelsers dobbeltgænger ud af salen.

- Det var rystende. Jeg var følelsesmæssigt oprørt. Publikum mobbede mig og hakkede på mig. Det ville have været OK, hvis sikkerhedsvagterne ikke havde gjort sådan et stort nummer ud af at smide mig ud, siger Grindal til Daily Mirror.

- I et interview efter kampen sagde Phil Taylor noget i retning af »hvis jeg nogensinde ser Jesus igen, korsfæster jeg ham selv«. Det er jo bare sårende, siger 'Jesus'. Kim Huybrect, der endte som nummer to ved turneringen, bar dog ikke nag. Han gav i stedet Nathan Grindal sin autograf med beskeden 'Til Jesus. Det var ærgerligt, kammerat'.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.