Selvom huset er gratis, vil ingen tilsyneladende hverken eje eller have det Lego-hus i fuld størrelse, som Top Gear-vært James May har bygget.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Der er rindende vand i hanerne, et velfungerende toilet og senge i Top Gear-værten James Mays nybyggede hus, som han forærer væk til den, der vil have det.

Alligevel vil ingen have huset. Og det er der måske ikke så meget at sige til. For huset er bygget af 3,3 millioner legoklodser - og dets nye ejer skal selv betale, hvad det koster at flytte det, skriver Mail Online.

Ødelægger druehøsten
May byggede huset til sit nye program James Mays Toy Stories og havde på forhånd sikret sig, at Legoland i Windsor ville overtage huset, når det stod færdigt. Men nu har Legoland ombestemt sig - fordi det bliver for dyrt at flytte huset fra den vinmark, hvor det står midlertidigt.

Vinbonden vil have huset væk nu - for druehøsten skal i hus, og der er ikke plads til 3,3 millioner legoklodser på marken også. Så hvis May ikke finder en aftager til huset inden tirsdag morgen, skal de mange klodser pilles fra hinanden til stor sorg for tv-værten.

- Det vil være helt forkert at rive huset ned. Det er virkelig skønt - og det vil knuse hjerterne på de 1.000 mennesker, som har knoklet for at bygge det, siger James May.

Han støder nok alligevel panden mod en tyk lego-mur, uanset hvordan han forsøger at komme af med huset.

Sov der en nat
Hvis han forsøger at få en kunstsamler, et museum eller andre til at overtage huset, kommer Lego efter ham. For Lego har eneret på at bruge de multifarvede klodser på turistattraktioner i England.

River han huset ned, må han heller ikke forære de løse klodser væk til hvem som helst. For det har Lego forbudt ham, fordi de donerede klodserne til byggeprojektet til at starte med.

- Det ville ødelægge Legos salg - vi må kun give dem til velgørende formål, siger May, der selv har tilbragt en enkelt nat i huset. Efterfølgende måtte han indrømme, at han aldrig i sit liv har sovet i så ukomfortabel en seng.

Se videoen af huset her