11-årige Supatra fra Thailand kan prale med at være den pige i verden, der har det mest behårede ansigt.

Hendes øgenavne spænder vidt over alt fra 'ulve-pige' til 'abe-fjæs', og ved første øjekast må man nok sande, at hun nok aldrig bliver kåret som skolens pæneste pige.

Men 11-årige Supatra Sasuphan fra Thailand er bestemt ikke ked af, at hun er lidt mere behåret end sine venner og veninder. Faktisk så meget mere behåret, at hun er kommet i Guiness Rekordbog som den mest behårede i verden. Det skriver Daily Mail.

Ifølge hende selv har de ekstra hår på kroppen faktisk gjort hende ekstrem populær - både på hendes skole og i bydelen Pranakom i Bangkok, hvor hun bor.- Førhen var der nogle, der drillede mig og kaldte mig 'abe-fjæs', men det gør de ikke mere.

- Jeg er så glad for at være havnet i Guiness Rekordbog. Mange skal gøre rigtig meget for at komme i bogen. Det eneste jeg skulle gøre, var at svare på nogle få spørgsmål og så kom jeg i, siger 11-årige Supatra.

Der er kun 50 kendte tilfælde i verden af sygdommen, som får hårene på kroppen til at gro ekstremt meget.Ambras Syndromet, som sygdommen hedder, skyldes en kromosom-fejl, og der er beretninger om sygdommen helt tilbage i Middelalderen. Inden sygdommen blev anerkendt, blev de lidende stemplet som 'varulve'.

11-årige Supatra har ikke tænkt sig at lade de ekstra hår styre hendes liv. Hun elsker at se tv og hendes yndlingsfag er matematik. Når hun bliver stor, vil hun være læge. Hun drømmer om at hjælpe folk, der er i nød og har behov for behandling.Selv har Suptra også haft brug for behandling på grund af den ekstreme hårvækst. I en alder af to måtte hun gennem en operation, der skulle gøre det nemmere for hende at trække vejret.

Lægerne forsøgte dengang også at fjerne hårene ved hjælp af laser, men hårene voksede alligevel tilbage trods talrige behandlinger.

I dag klipper Suptras mor håret i ny og næ, så det ikke bliver for langt, og det er lykkedes den livsglade pige at få et næsten normalt liv. Men derfor håber familien alligevel, at der en dag kommer en kur, der kan gøre den unge pige rask.