Nordmanden Øystein Barhaughøgda har altid drømt at at stå på vandski efter Oslobåden. Forleden kom den drøm i opfyldelse.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- Det var som en drøm. Det her har jeg drømt om, siden jeg var en lille dreng, fortæller vandglade Øystein Barhaughøgda til nettavisn.no.

Han var meget tilfreds efter sit lille stunt, der kom til virkelighed i samarbejde mellem De Gule Sider og Barhaughøgdas eget tøjmærke, Oysteins.

Turen på vandski efter Oslobåden fandt sted, da færgen var på vej ind Olsofjorden ved Moss.

- Det var et reklamestunt i samarbejde med De Gule Sider. Vi har længe talt om at gøre det, og så fik vi endelig lov af en sporty kaptajn på Oslobåden. Han gav andre skibe besked på at sejle udenom i styrbordsside, fordi jeg skulle stå på vandski. Vi fik fisket en linie op fra en motorbåd og jeg trak mig langsomt, men sikkert, ind bag det store fartøj, fortæller den norske vandskientusiast til den norske lokalavis Raumnes.

Farlig tur

Turen bag den store færge var dog langtfra ufarlig, fortæller han til videre:

- Det er ikke noget, jeg ville anbefale andre at gøre. Det, der er mest farligt, er den kraftige turbulens i færgens kølvand. Oslobåden kan ikke sammenlignes med nogen anden båd. Hvis du falder i vandet, så bliver du ganske enkelt trukket under, forklarer Øystein Barhaughøgda, der dog ikke var bange på noget tidspunkt.

Se videoen her